23948sdkhjf

Effektpedalproducent flytter hjem til Danmark

Stigende priser i Kina samt et mere sultent og effektiviseret dansk marked får T-Rex Engineering til at flytte produktionen hjem igen.
T-Rex Engineering er nu på vej hjem til Danmark efter syv års produktion i udlandet.

Virksomheden, der udvikler effektpedaler til guitarer, flyttede i sin tid først til Taiwan og siden Kina i jagten på lavere produktionsomkostninger.

Kvalitet og priser er altafgørende
Her er udfordringerne efterhånden blevet så mange, at T-Rex Engineering atter vender fokus mod hjemlandet.

- Det er lige meget for os, hvor vi producerer, så længe vi får god kvalitet og konkurrencedygtige priser, siger administrerende direktør Steen Meldgaard til ing.dk.

Svært at lave kinesiske aftaler
Han føler, at det danske marked af producenter er langt mere sultent og effektivt nu end for syv år siden.

Samtidig kom en række af forhindringer i vejen for den kinesiske produktion. Stigende omkostninger og afgifter var bare en del af problemerne.

- Det er svært at lave aftaler med kineserne. Det handler kun om penge for dem, så vi ryger ud af produktionslinjen, hvis der er nogle kunder, der betaler mere – selv om vi har en aftale, siger Steen Meldgaard.

Aftale inden for et år
Han forudser, at problemerne i Kina frem over kun vil blive større og kalder ligefrem problematikken for ”skruen uden ende”.

Det er endnu hemmeligt, hvem T-Rex Engineering forhandler med om rollen som producent, men direktøren forventer, at en aftale er på plads inden for et år.

Kendte kunder
T-Rex Engineering leverer effektpedaler til et væld af kendte guitarister fra ind- og udland.

Blandt kunderne herhjemme tæller Jacob Binzer (D-A-D), Kasper Eistrup (Kashmir) og Lau Højen (Carpark North).

De internationale kunstnere omfatter navne som John Mayer, Brad Whitford (Aerosmith) og Greg Howe, der har turneret som guitarist for blandt andre Michael Jackson, Justin Timberlake og Rihanna.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078