23948sdkhjf

Dansk tech-startup henter ny CEO

En ny CEO har sat sig for bordenden i tech-virksomheden Stinto. Der er tale om Ann Rosenberg, der kommer fra en stilling i IT-virksomheden SAP.

Det oplyser Stinto i en pressemeddelelse

- Stinto tilhører den stigende gruppe af startups, som tænker formål og bæredygtighed ind i selve forretningen. Dette segment af sustainable tech startups er netop nu meget eftertragtede blandt investorer i Silicon Valley og New York. Derudover automatiserer Stinto GDPR-compliance, siger Ann Rosenberg..

Et digitalt visitkort

Navnet Stinto er en sammentrækning af stay in touch, og virksomheden gør det nemt og digitalt at udveksle kontaktinformationer mellem mennesker og virksomheder. Stinto er dermed et bæredygtigt alternativ til de anslåede 10 milliarder visitkort i pap, som på verdensplan bliver trykt hvert år.

Stinto har netop afsluttet anden fundingrunde og har til dato rejst næsten 20 millioner kroner fra 70 business angels. De fleste er erfarne erhvervsfolk fra Danmark, men i investorkredsen findes også erhvervsspidser fra Hong Kong, Singapore, Dubai, USA, Sydamerika og flere europæiske lande.

– Stinto er et netværksprodukt, og derfor er det nærliggende, at vi har flere mindre fremfor få store investorer. De ekstra midler, giver os endnu større muskler til at udbrede vores budskab om fremtidens bæredygtige netværksplatform. Vi har en klar ambition om, at det skal være en dansk virksomhed, der endegyldigt sætter en ny global standard, som passer til det 21. århundrede, siger Kåre Sand, der er medstifter af og bestyrelsesformand i Stinto.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078