23948sdkhjf

Palcut ansætter ny international salgschef

Palcut A/S i Holstebro styrker det internationale salg med ansættelsen af Palle A. Christensen som salgschef. 

Palle A. Christensen, 54 år, får ansvaret for at udvikle salget af Palcuts automatiseringsløsninger til palleteringslinjer i bl.a. Middelhavsområdet og Østeuropa.

Målgruppen er primært drikke- og fødevareindustrien, og en vigtig del af jobbet bliver at udvikle forhandlerstrukturen og støtte forhandlerne i salgsarbejdet i de pågældende lande. Med Palcut-arkdispensere og Antim-friktionspapir har den nyansatte salgschef gode argumenter på hånden: Løsningen øger oppetiden på palleteringslinjen og reducerer både miljøbelastningen og risikoen for transportskader på paller med færdigprodukter.

Stor emballage-erfaring

Palle A. Christensen har høstet omfattende erfaring fra den internationale emballageindustri, hvor han gennem 10 år har arbejdet hos Stora Enso, heraf de seneste fem år som Global Key Account Manager i Packaging-divisionen. Her har han haft ansvaret for en række store skandinaviske kunder inden for detail, industri og fødevareindustrien, hvor han har været med at drive udviklingen af bæredygtige emballageløsninger.

Om Palcut

Virksomheden har mere end 10 års erfaring og 500 installerede systemer i Europa og leverer skræddersyede løsninger for virksomheder som IKEA, Lantmännen, Sofidel, Aqua d’Or, Kellogg’s, Mondelēz og Arla Foods.

Tidligere har han arbejdet 10 år med salgsansvar hos SCA Packaging, der nu er en del af DS Smith plc. I fritiden er han en engageret frivillig på Nibe Festivalen og kan ses på golfbanen, når vejret og tiden tillader det.

Palle A. Christensen er oprindeligt uddannet som produktionsassistent fra UCN Nordjylland og har siden videreuddannet sig som assurandør på Forsikringshøjskolen. Senest har han gennemført en uddannelse i key account management.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109