23948sdkhjf

Bestyrelsesformand om Nipper-farvel: Havde gerne fortsat samarbejde

Det er både med ærgrelse og glæde, at Grundfos siger farvel til Mads Nipper. Det fortæller bestyrelsesformand Jens Moberg, der også var formand, da CEO’en i sin tid blev hentet hos Lego-koncernen.  

Læs også: Mens stor fyringsrunde ruller: Grundfos skal ansætte 200 i nyt fokusområde

- Vi er kede af, at Mads forlader Grundfos, men vi glæder os over de meget flotte resultater, der er skabt med Mads som leder. Jeg havde gerne fortsat samarbejdet, udtaler Jens Moberg i en pressemeddelelse.

Han glæder sig over, at Grundfos er i en god form.

- Vi har en ambitiøs strategi, og vi har en stærk ledelse, som er fokuseret på at levere på såvel de kortsigtede målsætninger i en udfordret global økonomi og på de langsigtede strategiske målsætninger, uddyber bestyrelsesformanden. 

Grundfos-bestyrelsen har allerede igangsat søgningen efter Mads Nippers afløser – en proces som bestyrelsesformanden ser frem til:

- Bestyrelsen har løbende arbejdet med såkaldt succession-planning, og vi har derfor en solid platform for at finde en afløser for Mads. At være direktør i Grundfos er et af de mest spændende jobs i Danmark, og jeg glæder mig til at finde den person, som er den helt rigtige for Grundfos i dag. Vi vil give os tid til at køre en grundig proces, der af gode grunde foregår i fortrolighed, siger Jens Moberg.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.098