23948sdkhjf

Trods corona: GPV sigter stadig efter fire milliarder

Fire milliarder kroner i omsætning i 2023.

Det er den klare målsætning fra EMS-giganten GPV, der i seneste hele regnskabsår 2019 omsatte for 2,9 milliarder kroner.

Og den målsætning holder GPV ved, selvom corona har et solidt tag om verdens erhvervsliv.

Det fortæller administrerende direktør i GPV Bo Lybæk til Electronic Supply.

- Corona har gjort det sværere at spå om fremtiden, så om vi lige rammer de fire milliarder i 2023 eller 2024, det er ikke så afgørende. Det er retningen, der er essentiel, fortæller Bo Lybæk, som er tilfreds med resultatet for første halvår af 2020.

Her omsætningen gik en smule tilbage i forhold til året før, men endte med en rekortstigning i driftsresultat på 23 procent til 108 millioner kroner. 

Nåede målet før

GPV havde et mål om at runde en omsætning på 2,5 milliarder kroner i 2022. Men et opkøb i 2018 af den schweiziske EMS-virksomhed CSS forpurrede de planer - på den gode måde.

Opkøbet har nemlig betydet et kvantespring på omsætningen, der steg til 2,9 milliarder kroner i 2019. Og dermed var målet nået hele tre år før tid.

Men det er ikke tid til at hvile på laurbæerne, fortæller direktøren.

- Vi nåede 2022 målet allerede sidste år, så det er klart, at vi har sat os ned og fundet ud af, hvad vores nye mål skal være. Vi er gode til målrettet, at arbejde med organisk vækst, og det er vigtigt for vores forretning, at vi har en størrelse, hvor vi kan få gode aftaler hjem til vores kunder, og at vi har en købekraft, der forsat gør os relevante overfor kunderne, siger Bo Lybæk.

Mere pondus

Og retningen mod de fire milliarder kroner skal blandt findes i, at GPV har fået flere muskler efter opkøbet, fortæller direktøren.

- Det er klart, at der er en større forventning nu, hvor vi har fået flere kræfter. Vi har blandt andet fået en større pondus ved indkøb af materialer alene fordi, vi er en større virksomhed. Vi har også fået et større netværk, fordi vi efterhånden har en vis størrelse, siger Bo Lybæk.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078