23948sdkhjf

Udskiftning i GN: Finansdirektør stopper

GN Store Nord siger farvel til sin finansdirektør gennem fem år, Marcus Desimoni, oplyser GN i en selskabsmeddelelse onsdag eftermiddag.

Læs også: Konkurrent til Demant og GN får børs-debut fredag

Han bliver erstattet af Peter la Cour Gormsen, som pt. er finansdirektør i GN Audio. Han vil fremover være CFO i både Audio og Store Nord. Morten P. Toft vil samtidig få samme stilling for høreapparatsafdelingen i GN. 

Henriette Wennicke, som i øjeblikket er chef for Global Finance i GN Hearing, udnævnes til koncerndirektør for Investor Relations & Treasury. Henriette Wennicke har været i GN i fire år i forskellige lederroller inden for økonomi og kom til GN fra Novo Nordisk.

- De økonomiske resultater og aktionærværdiskabelsen i GN, som Marcus har været en vigtig bidragyder til, taler for sig selv. At vi kan udpege internt talent til CFO-stillingerne i GN Store Nord, GN Hearing og til vicepræsident for Investor Relations & Treasury, er også en kompliment til Marcus 'ledelses- og udviklingsevner. Bestyrelsen ser frem til at samarbejde med Peter og det nye økonomiledelseshold, udtaler bestyrelsesformand Per Wold-Olsen i den sammenhæng.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094