23948sdkhjf

Automatikhus samler de jyske afdelinger

Automatikleverandør og producent af blandt andet eltaver, Tic Elkas a/s, har samlet deres afdeling i hhv. Støvring og Randers under ét tag i sidstnævnte afdeling. Faciliteterne i Støvring var et lejemål, som nu er opsagt. 

Det oplyser Tic Elkas til Electronic Supply.

Sammenslutningen handler om at forene kræfterne, fordi automationsløsningerne er blevet mere komplekse og kræver kompetancer inden for komponenter, software, IT, netværk, mekanik og projektledelse, som alle kræver specialviden.

- Erfaringen viser, at ved at sidde fysisk sammen, under et tag, kan vores medarbejdere  nemmere koordinere, videns-dele samt tværfagligt samarbejde om at løse vores kunders udfordringer, siger administrerende direktør i tic elkas, Frank Müntzberg.  

Han fortsætter: 

- Vores kunder forventer at vi kan understøtte dem med flere, og mere komplekse, opgaver indenfor dokumentation,  tavlebygning, programmering og installation, men ønsker samtidigt at vi er lokalt, og hurtigt, til stede.  Vi samler derfor, centralt i Jylland, nogen af de bedste og mest erfarne folk i branchen - under et tag, siger han

Det nye systemhus er en realitet pr. 1. oktober og tæller pt. ca. 40 medarbejdere.

To virksomheder

Tic elkas blev dannet i august 2019, da tavlebygger- og automationsvirksomhederne Technodan Industrial Controls og JE-Elkas er fusionerede under navnet Tic Elkas A/S. 

Technodan Industrial Control havde afdelinger i Støvring og Randers, mens daværende JE-Elkas havde afdelinger i Skovlunde og Herlev samt Kaunas i Litauen.

Tic Elkas har nu afdelinger i Randers, Skovlunde og Kaunas.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093