23948sdkhjf

Gibotech lander endnu en sterilcentral

Den odenseanske automationsspecialist har landet endnu en ordre på en automatisk sterilcentral og varemodtagelse.

Opgaven er vundet i samarbejde med 5E Byg fra Odense, der er totalentreprenør på opførelsen af den nye sterilcentral og varemodtagelse – en del af servicebyen på Nyt OUH.

Gibotech har allerede installeret sterilcentraler og varemodtagelser på Rigshospitalet og i Køge, Herlev og Gødstrup. I 2020 er virksomheden også gået ind på det tyske marked og er ved at installere sterilcentraler i Kiel og Lübeck. Men denne gang forgår byggeriet altså lige i baghaven, nemlig på Nyt OUH.

- Det har gennem hele tilbudsfasen været meget vigtigt for os at have en erfaren medspiller på holdet, der har bidraget med indsigt i processerne omkring en sterilcentral. Samarbejdet med Gibotech har i den sammenhæng været eksemplarisk og vi ser meget frem til at udføre den spændende opgave og fortsætte det tætte samarbejde, udtaler Allan Østergaard, afdelingschef i 5E Byg, i en pressemeddelelse.

Unik position på markedet

Ordren er også vigtig for Gibotech og cementerer virksomhedens position indenfor automatisering af sterilcentraler.

- Vi har efterhånden lavet så mange sterilcentraler både herhjemme og i udlandet, at vi begynder at introducere standarder og erfaringer, som vi kan udnytte til at lande en ordre som Nyt OUH og fremtidige sterilcentraler, udtaler Mikkel Bjerregaard, CSO og partner i Gibotech.

Projektarbejdet er allerede i gang og hele servicebyen, inklusive sterilcentralen, skal efter planen stå færdig ultimo 2022.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.813