23948sdkhjf

GN Audio har hyret nye 120 medarbejdere

Siden årsskiftet er der blevet væsentlig flere kolleger at sige godmorgen til hos GN Audio, der har hovedkvarter i Ballerup. 120 nye medarbejdere, flest forskere og flest i Danmark, er ansat siden januar. Det skriver Berlingske.

Det var hjemsendelsen af store dele af den danske arbejdsstyrke og etableringen af hjemmekontorer, der satte sit præg på den danske producent af Jabra-hovedtelefoner og trådløse ørepropper.

- Microsoft Teams, Zoom og lignende tjenester har under coronakrisen fået volumen og er det, som folk er tyet til, når de arbejdede hjemmefra og ikke kunne rejse. Det leverer vi teknologien til, og det har ansporet os til at accelerere udviklingen på en række områder – måske en smule mere, end vi havde forestillet os, fortæller René Svendsen-Tune, administrerende direktør for GN Audio, til Berlingske.

GN Audio beskæftiger nu omkring 1.700 medarbejdere. Udviklingsafdelingen har budt velkommen til 100 nye medarbejdere, hvor 70 har fået arbejdsplads i Danmark. Resten er ansat på kontorerne i Kina og i USA.

GN Audio er en del af GN-koncernen, som også omfatter høreapparatproducenten GN Hearing.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078