23948sdkhjf

Højere forventninger til omsætningen hos GN Audio

GN Audio hæver forventningerne for hele 2020. I en selskabsmeddelelse anfører man, at mod en tidligere forventning til den organiske omsætningsvækst på 25%, nu forventes at være 35%.

Læs også: GN Audio sikrer vækst på moderskibets toplinje

EBITA-marginen opgraderes fra mere end 20% til mere end 21%. Forventningen til EBITA-margin for GN Audio er før ekstraordinære poster relateret til juridiske forlig og retssager.

Baseret på de opdaterede forventninger til GN Audio forventer koncernen GN Store Nord at levere en positiv EPS for hele året 2020. Denne EPS-forventning er før ekstraordinære poster relateret til juridiske forlig og retssager. Og endvidere tages der forbehold til usikkerheden i forhold til corona situationen.

- COVID-19-situationen har og vil ikke kun have en stærk indflydelse på GN's operationelle resultater i 2020, men det vil også påvirke forudsigelighed og synlighed på tværs af GN's markeder, kanaler og forsyningskæde, lyder det i meddelelsen.

GN Store Nord udgøres primært af de to store forretninger: GN Hearing og GN Audio. Forventningerne til GN Hearing er uændrede.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093