23948sdkhjf

Østjysk elektronik-firma går konkurs

Skifteretten i Kolding har taget Horsens-virksomheden M-Comp A/S under konkursbehandling. Det skete ved dekret 9. oktober 2020.

Retten har udpeget advokat Søren Christensen Volder, Bech Bruun, som kurator i konkursboet. Overfor Electronic Supply fortæller han, at anslaget til konkursen kom, da virksomhedens kreditter udløb.

- De ansatte var allerede sendt hjem, før jeg trådte til som kurator, og de er så opsagt nu, fortæller Søren Christensen Volder, der er i dialog med en lille håndfuld interesserede, der overvejer at købe hele eller dele af aktiverne i konkursboet.

- Ifølge virksomhedens egne opgørelser, så er der en betydelig gæld til det offentlige. Der er også en del udenlandske kreditorer, men jeg har ikke det fulde overblik endnu, da jeg ikke har fået alle anmeldelser, siger Søren Christensen Volder.

Konkursen i M-Comp A/S kommer blot få uger efter, at virksomheden præsenterede to nye nøglemedarbejdere. 9. september blev Morten Lang præsenteret som ny salgsdirektør, mens Henrik Taastrøm blev hentet ind som driftsdirektør i slutningen af august.

Electronic Supply har været i kontakt med M-Comp-direktør, Chrestine Helene Nordborg-Hansen. Hun fortæller, at virksomheden, der så dagens lys i 2006, beskæftigede 11 medarbejdere. Hun afviser i øvrigt at kommentere konkursen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078