23948sdkhjf

Saphe: Pilen peger i den rigtige retning nu

Efter et 19/20-regnskab, hvor corona dukkede frem og gav Saphe A/S en over næbbet, har den nordjyske virksomhed bag den populære trafikalarm igen snuden både i vækstsporet og i udviklingssporet.

Man har netop landet en aftale med tyske Blitzer.de og kan fra 1. januar 2021 få adgang til trafikalarmdata i hele Tyskland. Dermed står porten snart åben for et kæmpemarked. Lignende aftaler er på vej i resten af Europa.

- Det har taget længere tid at komme ud til nye lande, end vi regnede med. Der er så mange forskellige hensyn at tage, både strukturelt og kulturelt, at der nærmest ikke er to lande, der er ens, fortæller Freddy Sørensen, stifter og direktør for Saphe A/S. 

I de seneste måneder har man høstet dyrebare erfaringer og er nu klar til at træde speederen i bund.

- Vi har fundet ud af, at når man kommer med et produkt som vores, er det vigtigt at vælge gode, mindre samarbejdspartnere, hvor man ikke risikerer at drukne imellem 10.000 andre varenumre. Pilen peger helt sikkert i den rigtige retning nu, siger Freddy Sørensen og tilføjer:

- Og så har vi har ikke fjernet foden fra speederen i udviklingsafdelingen, hvor vi planlægger at ansætte yderligere to medarbejdere i den nærmeste fremtid.

Saphe så dagens lys i 2015, og inden længe runder man en million solgte enheder. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109