23948sdkhjf

Harman ser win-win i Sound Hub Denmark

Harman er en af de partnere hos Sound Hub Denmark, der ser muligheder for at øge sin innovation i de tidlige konceptstadier ved at finde talenter og ideer i et lydfokuseret miljø. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Harman etablerede sig i Struer efter overtagelsen af Bang & Olufsens Automotive afdeling for nogle år siden – og for at blive en del af det akustiske økosystem, der findes i Danmark. 

Danmark er en væsentlig spiller inden for lyd og akustik set fra et internationalt perspektiv, og det ser store virksomheder som Harman fordele i. Sound Hub Denmark er en unik opstartskultur, hvor verdenskendte brands og højt avancerede vidensinstitutioner samarbejder.

Talent og investering
Den danske tradition for vidensdeling og paletten af kompetencer inden for kort afstand kan give et forspring i industrien.

Det er en af grundene til, at Harman ser sin deltagelse i og samarbejde med Sound Hub Denmark som en naturlig fortsættelse af sin tilstedeværelse i Struer. 

- Vores team i Struer tager sig hovedsageligt af idegenerering og konceptudvikling inden for lyd til biler. Det vil sige, at vi fokuserer vores kræfter i de tidlige stadier af udviklingsprocessen, meget lig de startups, vi kommer til at kende gennem Sound Hub Denmark, siger Gorm Haldor Jørgensen, der er direktør for Global EPIC Experience Team hos Harman i en pressemeddelelse.

- Vi er altid på udkig efter talenter, ideer og nye investeringsmuligheder, når vi arbejder med virksomheder eller enkeltpersoner, og det gælder også de kontakter, vi får gennem Sound Hub Denmark. Derudover arbejder vi sammen med danske universiteter inden for lyd og akustik, så vi ser vores partnerskab som en langsigtet investering, hvor vi deltager i sparring, coaching og events hos Sound Hub Denmark – en investering som vil bidrage til vores evne til at fastholde en stærk position inden for lydinnovation i fremtiden, siger direktøren.

Udover coaching og sparring i de tidligere faser af produktudvikling, tilbyder Harman også virksomheder i Sound Hub Denmark adgang til deres testudstyr og prototypefaciliteter, som ligger dør om dør med Sound Hub Denmark.

Harman Lifestyle Division er beliggende på samme campus område som Sound Hub Denmark og deltager aktivt i de events, der foregår på stedet. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078