23948sdkhjf

Green Hydrogen Systems går efter tre-cifret millionbeløb og ny investor

Direktør for producenten af elektrolyseanlæg Green Hydrogen Systems Niels-Arne Baden er i færd med at rejse et trecifret millionbeløb. Derfor har han hyret investeringsbanken FIK til at finde en ny investor. 

Det skriver Finans.

- Vi ser så betydelig vækst, og det går så hurtigt derude nu, at vi skal sætte farten yderligere op. Vi har lavet en fin og gennemtænkt plan, og den skal accelereres, siger Niels-Arne Baden, adm. direktør i Green Hydrogen Systems og tilføjer: 

- Der skal investeres i udstyr, i rigtig mange mennesker og driftskapital. Når vi sælger til så store markeder, kommer man tit ufrivilligt til at finansiere kundernes ordrer i en periode.

Falder der en aftale med en investor på plads kan der relativt hurtigt derefter blive brug for endnu flere penge. Derfor overvejer ejerkredsen med blandt andre Nordic Alpha Partners at sende Green Hydrogen Systems på børsen allerede til næste år. 

Niels-Arne Baden fortæller til Finans, at det er vigtigt for virksomheden at rejse rigtig mange penge forholdsvist hurtigt. Virksomheden er lille i forhold til konkurrenterne og derfor er det vigtigt at man ikke hægtes af, når konkurrenterne hæver meget store beløb. 

Konkurrenterne, britiske ITM Power Systems, norske NEL og franske Mcphy Energy, har alle rejst mellem 400 mio. kr. og 1,5 mia. kr. via børsmarkederne i år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063