23948sdkhjf

DIS oplever øget aktivitet under corona-krisen

Det går godt hos DIS 

Der er nok af spændende projekter, også selv om COVID-19 stadig er en del af hverdagen, lyder det fra ingeniør- og vidensvirksomheden DIS.

Trods det sidste halve års coronakrise oplever ingeniør- og vidensvirksomheden DIS en positiv fremgang i aktivitetsniveauet hos nye og eksisterende kunder i Danmark såvel som globalt.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- COVID-19 er en realitet vi alle må forholde os til. Vores oplevelse er, at kunderne har et positivt syn på fremtiden og derfor har holdt aktivitetsniveauet højt, fortæller Michael Gadeberg, stifter af DIS.

Om DIS: 
DIS (Dansk IngeniørService A/S) er en international ingeniør- og vidensvirksomhed, der leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til industrien.

DIS blev grundlagt i 1997 og har i dag afdelinger i Danmark, Polen, Spanien, Tyskland og USA og tæller 17 kontorer på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører.

I Danmark er navnet DIS, og i resten af verden er det CREADIS.

- I DIS har vi haft projekter, som har været sat på hold, men vi har også oplevet det modsatte, hvor nogle projekter er opstået grundet corona. Vi har derfor formået at opretholde vores høje aktivitetsniveau hen over tiden med corona og oplever generelt øget aktivitet på alle forretningsområder, siger Michael Gadeberg.

Som så mange andre virksomheder har DIS det sidste halve år i perioder arbejdet hjemmefra, men COVID-19 har ikke været en stopklods for samarbejdet - måske tværtimod.

- Hverdagen er anderledes, mere fleksibel og samtidig også mere effektiv, hvor mange møder nu afholdes virtuelt, hvilket har en positiv effekt på planlægningen og ressourceforbruget, siger Michael Gadeberg, som glæder sig over, at der er god efterspørgsel efter DIS’ ydelser og kompetencer, og at virksomheden derfor fastholder den strategiske vækstmålsætning.

Læs mere om: DIS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531