23948sdkhjf

Ny direktør skal gøre patenteret opfindelse salgsklar

Hos UV Clinical har man netop ansat den rutinerede pharma B2B og B2C-leder, Gitte Jürgens som direktør.

Med 25 års erfaring inden for strategisk og kommerciel virksomhedsudvikling i Life Science industrien, skal Gitte Jürgens først og fremmest ud og præsentere den nye teknologi for mulige investorer, samt øge kendskabet til produktet i hospitalsbranchen.

UV Clinicals produkt er en patenteret UVC-lys teknologi henvendt til hospitalsverdenen. Teknologien desinficerer og reducerer biofilm i endotrakeale rør (ET-rør) og centralt vene kateter (CVK). Produktet består af en engangs sonde og UVC-lyskilde.

- Det er et almindelig kendt problem, at der dannes biofilm i fx ET-rør efter blot 24 timer i respirator – vi ved desværre også, at vi ikke kan desinficere biofilmen i dag, siger Gitte Jürgens, der mener, at hvis det er muligt at desinficere og reducere biofilmen, så vil man kunne nedsætte antallet af patient-dage i respirator. 

Den nye direktør ser frem til at bringe teknologien frem til at blive et salgsklart produkt.

- Min styrke er at matche samspillet mellem kunder, medarbejdere, leverandører og øvrige samarbejdspartnere. Jeg har stor forståelse for markeds kompleksitet og -mekanismer og har derigennem kunnet bidrage med særdeles rentable løsninger, også de utraditionelle, siger Gitte Jürgens.

I midten af oktober indgik UV Clinical en samarbejdsaftale med MedTech-konsulentvirksomheden Technolution A/S om den fortsatte udvikling af produkter.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.114