23948sdkhjf

Stor Eltronic-forretning skal stå på egne ben

Basen for Eltronic-koncernens succes skal nu leve sit eget liv i koncernen. Fra 1. november er Eltronic A/S blevet en spin-off-virksomhed fra moderselskabet Eltronic Group.

Separationen vil styrke begge virksomheders position i markedet, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

- Eltronic A/S er der, hvor det hele startede for mere end 20 år siden, og vi har igennem årene fået etableret flere succesfulde spin-off-virksomheder fra Eltronic A/S. Det er nu tid til, at Eltronic A/S følger denne trend og bliver separeret fra vores moderselskabet Eltronic Group. Dette gør virksomheden i stand til at fokusere 100 procent på kunderne og virksomhedens ambitioner, siger Lars Jensen, grundlægger af Eltronic A/S, i en pressemeddelelse.

Selskabet udvikler, leverer og servicerer automations- og produktionsløsninger til kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien og arbejder inden for hele værdikæden.

VP sætter sig for bordenden

Målet er blandt andet at øge den globale konkurrenceevne og bæredygtighed. Den nuværende Vice President, Morten Svendsen, fortsætter som CEO og ser frem til at fortsætte rejsen:

- Vores kunder er blandt de største industrivirksomheder i Danmark, og vi er stolte af at være den partner, der forbedrer deres globale konkurrenceevne. Med dette nye set-up styrker vi vores muligheder for at udvikle de bedst mulige løsninger sammen med vores kunder. Vi er det eneste automationshus i Danmark, der kan tilbyde den fulde løsning og være vores kunders ’one-stop-shop’. Vi er klar til at vokse sammen med både nye og eksisterende kunder, siger Morten Svendsen.

Eltronic A/S fortsætter som en del af Eltronic Group med hovedkontor i Hedensted og kontorer i Ballerup og Odense. Eltronic A/S beskæftiger mere end 110 ingeniører og teknikere, som alle fortsætter med at arbejde i virksomheden.

Eltronic Group er ejer af 10 ingeniørvirksomheder, som tilsammen beskæftiger ca. 650 medarbejdere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08