23948sdkhjf

Waturu kritiseres for manglende oplysninger før børsnotering

Det var en væsentlig oplysning, som potentielle investorer burde have fået, at folkene bag vejlensiske Waturu tidligere havde forsøgt og opgivet at lancere en vandvarmer, som den Waturu nu slår sig op på.

Det siger blandt andre Jacob Pedersen, aktieanalysechef hos Sydbank til Finans, der har gravet sig ned i historien om Waturu.

- For mig at se er det bestemt en relevant oplysning, hvis man tidligere har forsøgt sig uden held, siger Jacob Pedersen til Finans.dk.

Waturu blev børsnoteret i maj 2019 på vækstbørsen First North. Virksomheden fik en fin introduktion med udsigten til at levere en ny type vandvarmer, der både skulle kunne levere varmt vand med lavere energiforbrug og kunne dræbe bakterier.

Men i skrivende stund, godt halvandet år senere, er det endnu ikke lykkedes for Waturu at sende produktet på markedet. 

Det er familien Reedtz, der står bag virksomheden. Direktør er Toke Reedtz og ifølge Finans.dk har fader Peter Reedtz og bror Tor Reedtz forsøgt at udvikle og markedsføre en ny type vandvarmer. Det mislykkedes og endte i konkurs og retssager med investorer.

Den største aktionær i Waturu er Greentech Investor, der har mor Merete Reedtz bag roret.

Toke Reedtz har ikke ønsket at stille op til interview med Finans, men han oplyser i et  skriftligt svar;

"At de tidligere konkurser og retssager ikke har noget med Waturu at gøre, og derfor var det heller ikke relevant at oplyse investorerne om dette inden børsnoteringen", skriver Finans.dk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126