23948sdkhjf

75 Bila-ansatte ramt af nedlukning

Hos automationshuset Bila, der har hovedkvarter i Nykøbing Mors, henter man en stor del af arbejdskraften nordpå i Thisted Kommune.

Mens Morsø Kommune er gået fri af regeringens nedlukning i Nordjylland, ser det anderledes ud i Thisted. Det betyder, at medarbejdere fra Thisted i princippet ikke må rejse over kommunegrænsen til Mors.

Det rammer i den grad Bila skriver Nordjyske.dk. Virksomheden har nemlig cirka 75 ud af 200 medarbejdere, der pendler ind fra Thisted Kommune.

En del medarbejdere vil dog kunne arbejde hjemmefra.

- Og det har vi sat gang i. Men vi har også rigtigt mange i produktionen, som ikke kan. Det gælder nok halvdelen af de 75. Men de, der kan arbejde hjemme, og som bor i en af de berørte kommuner, vil arbejde hjemmefra fra på mandag, siger økonomidirektør Jens Erik Majgaard til Nordjyske.dk.

Han efterlyser, at myndighederne finder en løsning, der gør, at produktionsmedarbejdere har mulighed for at møde på arbejde.

Originalartikel: https://nordjyske.dk/nyheder/morsoe/robotfabrikken-bila-fortael-os-hvad-vi-skal/1beca958-8da6-4ad7-b465-817aa2dafb8e

Læs mere om: Bila
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093