23948sdkhjf

R-21 bliver til R-22: Robotmesse udsat

Robotmessen R-21 skulle have slået dørene op for besøgende i marts 2021, men et stigende smittetal og regeringens skiftende restriktioner har gjort det vanskeligt at gennemføre messen som planlagt.

- Vi har set frem til at afvikle en helt unik messe på Odense Congress Center – en messe, som blandt andet skal være samlingspunkt for den nordiske robotbranche. Men som situationen ser ud nu, så spænder Covid-19 ben for os. Desværre skulle 2021 ikke være vores år, men vi vender stærkt tilbage i 2022, siger Katarina Fruerlund Deylami, business unit manager i Event-afdelingen hos Odense Congress Center.

Med konceptet ”Clean & Safe” har Odense Congress Center sikret, at messer og andre arrangementer fortsat kan afvikles med mange deltagere og under helt trygge forhold. Alligevel har OCC valgt at rykke robotmessen.

- Rent sikkerhedsmæssigt så kunne vi sagtens afvikle messen på Odense Congress Center. Det ville vores ”Clean & Safe”-koncept sikre. Udviklingen omkring Covid-19 og de mange restriktioner, forbud og anbefalinger betyder dog, at et stort antal udstillere og besøgende fra udlandet slet ikke vil kunne deltage på messen, siger Katarina Fruerlund Deylami, og fortsætter:

- Samtidig har vi både danske og udenlandske udstillere, som internt har fået forbud mod at deltage på messer frem til sommeren 2021. Derfor vil vi nu se frem til 2022, hvor vi forhåbentlig alle kan mødes og afvikle en helt fantastisk robotmesse sammen.

Ny dato for messen er 23.-25. marts 2022.

Læs mere om: r-21
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079