23948sdkhjf

Israelere investerer i nordjysk anti-drone teknologi

Nordjyske MyDefence, der udvikler og producerer udstyr til detektion og jamming af droner, har fået en ny investor med i ejerkredsen.

Skylock Systems Ltd, der har hovedkvarter i Tel Aviv, Israel, har investeret et ikke offentliggjort beløb i MyDefence og tegner sig nu for en ejerandel på mellem fem og 10 procent. Og den nye investor får også pladser i bestyrelsen.

Skylock Systems Ltd. er en del af det israelske konglomerat, Avnon Group, der repræsenteret i 60 lande leverer nøglefærdige løsninger og teknologier til regeringer, forsvar, efterretningsenheder, samt politi- og specialenheder inden for forsvar og sikkerhed. 

- Investeringen fra Avnon Group er et bevis på, at vores innovative løsninger gør en forskel for vores partnere og kunder, siger Dan Hermansen, der er administrerende direktør for MyDefence i en pressemeddelelse.

Med de nytilførte midler, samt adgang til det store netværk i Avnon Group får man nu mulighed for at intensivere væksten i MyDefence, der er etableret i 2013.

- Den hurtige teknologiske udvikling i drone-industrien gør det meget vigtigt, at vi holder tempoet oppe, hvilket vi fortsat vil gøre til fordel for alle vores kunder og partnere, siger Dan Hermansen.

Ekstra værdi
Skylock har i lighed med MyDefence udviklet teknologi, der kan opdage og uskadeliggøre droner. Og for at forblive i front på udviklingen har man valgt at indgå et forpligtende samarbejde med danske MyDefence.

- Som et firma, der opererer på homeland security og forsvarsområdet er vi forpligtet til at være på vagt over for udviklende trusler, og dermed give vores kunder en bred vifte af avancerede løsninger og teknologier. MyDefences research- og udviklingskapacitet og "field-proven solutions" tilføjer en ekstra værdi for Skylocks voksende økosystem for luftforsvar,  siger Aviad Matza, der er administrerende direktør for Skylock Systems Ltd.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109