23948sdkhjf

Danfoss sammenlægger forretningsområder

Danfoss rykker rundt på forretningsområderne og går fra fire til tre divisioner. Det sker for at gøre koncernen mindre kompleks og mere effektiv.

Fra næste år lægger Danfoss de to divisioner Heating og Cooling sammen under en ny samlet division med navnet Danfoss Climate Solutions. Det skriver Finans.dk.

- For det første vil vi gå efter den vækst, der ligger inden for komplette bæredygtige løsninger for både køle- og varmeområdet i bygninger, men også i forhold til fødevarer og opbevaring af fødevarer. Mange af vores globale kunder vil gerne have så stærke partnere som muligt, så ved at kombinere de to segmenter kan vi bedre servicere vores kunder globalt, siger koncernchef Kim Fausing til Finans.dk

Med sammenlægningen af Heating og Cooling vil Danfoss fremover bestå af de tre forretninger Danfoss Power Solutions, Drives og Danfoss Climate Solutions. I samme ombæring vil Danfoss øge sin tilstedeværelse på de enkelte markeder.

I de senere år har Danfoss kørt en offensiv købsstrategi, men også arbejdet på at gøre virksomheden mindre kompleks og mere effektiv. 

Jürgen Fischer, som hidtil har haft ansvaret for Danfoss Cooling, bliver ny chef for Danfoss Climate Solutions. Lars Tveen, der er direktør for Danfoss Heating, får fremover ansvaret for emerging markets. 

Danfoss er den største industrivirksomhed i Danmark og omsatte sidste år for omkring 47 milliarder kroner. Koncernen har næsten 28.000 medarbejdere og er repræsenteret i mere end 100 lande.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095