23948sdkhjf

Terma får ny kontrakt i indisk radarprojekt

Indien er i gang med at opbygge et stort netværk af radarer, der overvåger kysterne i det store land. Terma har i første fase leveret teknologien til 46 Scanter 2001 radarer. Nu gøres projektet færdigt med fase II og yderligere 38 radarer.

Det fortæller Terma i en pressemeddelelse.

Danske Terma og indiske BEL - Bharat Electronics Limited har netop indgået en aftale om udførelsen af fase II i et stort kystovervågningsprojekt, CSS - coastal surveillance system, som udføres for den indiske kystvagt.

- I fortsættelsen af vores veletablerede partnerskab fra fase I til fase II vil Terma levere yderligere teknologioverførsel til BEL til fremstilling af de radarer, der kræves til CSS fase II-projekt. De fleste af modulerne og reservedelene fremstilles af BEL og deres leverandører i Indien. Den komplette installation og serviceringen i radarernes levetid vil også blive udført af BEL, forklarer Anupam Mathur, vicepræsident for Terma Asia Pacific.

Terma har produceret radarer i seks årtier og har i de sidste ti år årligt leveret over 100 radarer. Når projektet med BEL og den indiske kystvagt er færdigt, så vil der stå Terma på over 100 radarsites i Indien.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078