23948sdkhjf

Kamstrup vinder ordre på 275.000 elmålere

Efter en forhandlingsproces har Göteborg Energi underskrevet en aftale med Kamstrup om en ny totalløsning for intelligent måling.

Kamstrup skal leverer 275.000 nye målere til Göteborg Energi, der inden 2025 skal have udskiftet alle elmålere med nye målere, der er baseret på den nyeste teknologi inden for intelligent måling. 

Kamstrups seneste teknologi inden for NB-Iot er en af hjørnestenene i den systemløsning, som Göteborg energi har valgt.

Løsningen fra Kamstrup giver Göteborg Energi mulighed for at håndtere nogle af elnettes fremtidige udfordringer i form af elbiler, lokal el-produktion og en øget elektrificering af samfundet. Samtidig får kunderne mulighed for at få mere indsigt i deres eget energiforbrug og kan dermed mindske deres miljøpåvirkning.   

- Med Kamstrup får vi en partner med mange års erfaring fra branchen. Kamstrup’s løsninger kommer til at hjælpe os med at opfylde de kommende lovkrav, sikre at vi leverer el i høj kvalitet og ikke mindst at vores kunder får en positiv oplevelse, når målerne skiftes, siger direktør Lars Edström fra Göteborg Energi.

Når udskiftningsprojektet er fuldført, skal Kamstrup stå for support, vedligeholdelse og kontinuerlig udvikling så Göteborg Energi kan udnytte nye muligheder og leve op til fremtidens krav.

De første elmålere bliver udskiftet i løbet af 2023 og projektet kommer til at løbe frem til slutningen af 2024. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094