23948sdkhjf

Ny pris til UVD Robots og Blue Ocean Robotics

UVD Robots og Blue Ocean Robotics kan atter en gang finde de brede smil og takketale frem. American Society for Mechanical Engineers har valgt at tildele UVD Robots den prestigefyldte "Emerging Technology Award" i kategorien robotteknologi.

UVD Robots selvstyrende desinficeringsrobot udstyret med UV-C-lys er også fremhævet i december-udgaven af "Mechanical Engineering Magazine". Her er siger Carlos M. González, der er Special Projects Manager, Media & Content for American Society for Mechanical Engineers.

- I tider som disse, hvor mennesker er begrænset i deres interaktioner og arbejde, er automatisering af afgørende betydning for, at verden kan holde sig i gang. UVD Robots slår to fluer med ét smæk. De tilbyder en effektiv løsning til desinficering af overflader samt miljøer og klarer udfordringen via robotautomatisering. Dette er årsagen til, at virksomhederne i Mechanical Engineering Magazine, som udgives af American Society of Mechanical Engineers, anerkendes for deres markedsledende rolle inden for robotteknologi til sundhedssektoren, siger Carlos M. González.

Corona tredoblede væksten
I Danmark er man selvsagt glade for atter at høste anerkendelse for robotløsningen, der allerede inden corona-pandemien havde vild i sejlene.

- Vi er begejstrede over, at ASME har valgt at tildele os deres Emerging Technology Award, siger Claus Risager, som er CEO for Blue Ocean Robotics samt bestyrelsesformand hos UVD Robots, i en pressemeddelelse.

- Vi så allerede en kraftig vækst på næsten 400 procent om året i 2018 og 2019. Da verden blev ramt af coronavirus, blev denne vækst imidlertid tredoblet på blot få måneder. Når vi kigger mod fremtiden, er det tydeligt, at virussen har skabt nye krav, og der er en klar forventning om desinficerede miljøer, overalt hvor mennesker samles. Vores teknologi giver ro i sindet, både hurtigt og sikkert, siger Claus Risager. 

I marts fik UVD Robots og Blue Ocean Robotics den europæiske robotpris euRobotics ved Technology Transfer Award 2020. I oktober vandt robotvirksomhederne prisen som Danmarks mest bæredygtige sundhedsløsning ved SDG Tech Awards og i sidste måned  vandt man en international pris fra rejsebranchen ved Skift Idea Awards for "designing safety".

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095