23948sdkhjf

Det skal afgående Universal Robots-direktør lave nu

Den 1. januar starter nuværende CEO hos Universal Robots, Jürgen von Hollen, som chief executive officer hos den hollandske producent af 3D-printere, Ultimaker.

Her afløser han Jos Burger, der i stedet bliver en del af Ultimakers bestyrelse.

Jos Burger har stået i spidsen for Ultimaker siden 2014 og forvandlet virksomheden fra en start-up til en global spiller inden for 3D-print-industrien.

- Jürgen von Hollen bringer omfattende international erfaring og lederskab fra hurtigt voksende teknologiindustrier. Før Ultimaker var Jürgen von Hollen CEO hos Universal Robots, hvor han med succes har fået virksomheden til at vokse og etableret den som en global markedsleder inden for kollaborative robotter. Jürgen har haft ledende stillinger hos Bilfinger SE, Daimler-Chrysler Services, T-Systems og Pentair, siger Jos Burger.

- Jeg er begejstret for at blive en del af Ultimaker-holdet, som har udviklet et førende produkt, en stærk forretningsmodel og har et meget talentfuldt team. Jeg tror, at dette unikt placerer Ultimaker til at drage fuld fordel af det 35 milliarder dollars store 3D-print-marked og vokse hurtigere end markedet, som i sig selv ventes at vokse med 20 procent per år, siger Jürgen von Hollen.

Han kom til Universal Robots i 2016, og i de følgende fire år er virksomheden fordoblet fra 320 til mere end 700 medarbejdere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14