23948sdkhjf

Fynsk tech-virksomhed vil fordoble omsætning hvert år

I Odense har måleapparat-virksomheden Emazys ambitiøse planer. Efter en kapitaludvidelse for tre måneder siden skal virksomheden nu fordoble sin omsætning hvert år i de næste tre år. Det skriver Fyens.dk.

Emazys producerer måleudstyr til solcelleanlæg og sælger sig på at optimere processen med fejlfinding på et solcelleanlæg, samt en softwareløsning, der håndterer data og kan danne rapporter.

- Man kan sige, at vi måler konditallet på et solcelleanlæg, og hvis formen ikke er helt i top, kan vi også tilbyde blodprøven og give svar på forskellige parametre. Det kan være dårlige stik, kabler, der er for tynde, eller solpaneler, der er produceret mærkeligt. Der kan også være mange steder, hvor der er hul på kablerne, så der er afbrydelser eller jordfejl. Det kan vi måle helt præcist, mens energiovervågningen udelukkende siger noget om, hvorvidt effektiviteten er høj eller lav, forklarer stifter og medindehaver, Anders Rand Andersen til Fyens.dk.

Hvert år forøges den samlede mængde af solcelleanlæg i verden med 20 procent. Og med en effektiv diagnostisering og kalkyler på vedligeholdelsesarbejde, så kan Emazys finde en god plads i et stort marked.

En ny salgschef i England står klar til at skrue op for aktiviteterne. Når corona-pandemien tillader det, så skal først det engelske og det tyske marked bearbejdes. Dernæst det enorme marked i USA. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094