23948sdkhjf

Mekoprint opruster i Asien

Den nordjyske producent af betjeningsløsninger styrker og udvider nu organisationen hos sit datterselskab i Hongkong. Ansættelsen af en kvalitetsingeniør styrker og fuldender virksomhedens asiatiske værdikæde.

Selskabet i Hongkong er en vigtig kobling til Mekoprints asiatiske supply chain.

Førstehåndsviden ved risk management

Morten Lundgreen er divisionsdirektør hos Mekoprint Graphic Electronics, og han fortæller om baggrunden for oprustningen, at virksomheden det seneste år har bevist, hvorfor det er vigtigt at være helt tæt på deres forsyningskæde fra Asien.

- Covid-19 og regionale spændinger i Asien har i høj grad været på vores dagsorden. Risk management og afledte beslutninger har været baseret på førstehåndsviden fra lokale asiatiske kolleger. Det har betydet, at vi har kunnet handle og kommunikere proaktivt overfor vores kunder nærmest time for time, siger han i en pressemeddelelse.

Højere kompleksitet kræver lokal tilstedeværelse

Oprustning i Asien er en strategisk beslutning, der med ansættelsen af en ny kvalitetsingeniør eksekveres hurtigere end oprindelig planlagt. Mekoprint oplever nemlig en stadig større kompleksitet i de produkter, der produceres i Asien, fortæller Søren Kold, som er general manager i Mekoprint Hongkong.

- Vores kunder finder tryghed i, at vi er til stede med lokale kompetencer indenfor udvikling, kvalitet, logistik og kundesupport. Ved at mande op i Hongkong bliver der bedre mulighed for at støtte og udvikle produktionspartnerne, og rådgive dem i produktion af betjeningsløsninger med større kompleksitet end tidligere, siger han.

Organisationsudvidelsen falder tidsmæssigt sammen med et andet initiativ, nemlig lanceringen af en digital platform, hvor kunder altid har direkte adgang til relevante oplysninger om samarbejdet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094