23948sdkhjf

Ny direktør er af egen avl

Skov A/S finder sin nye direktør i egne rækker. Det skriver Nordjyske.

Glyngøre-virksomheden, der producerer ventilation, managementsystemer og digitale services til animalsk produktion, har længe søgt efter en afløser for Jørgen Yde Jensen, der har været direktør i 16 år. 

- Jeg nævnte allerede for halvandet år siden til min formand, at vi skulle starte processen med at finde min efterfølger. Den ide har vi brugt 2020 på at planlægge og implementere. Jeg noterer med tilfredshed, at bestyrelsen har valgt en intern som min efterfølger – som vi siger i branchen ”en direktør af egen avl”, siger Jørgen Yde Jensen, til Nordjyske. Den afgående direktør vil fra 15. januar 2021 være en del af bestyrelsen for Skov A/S.

Samme dag tiltræder Leo Østergaard, der har været ansat hos Skov i Glyngøre siden 2009 og har en bred erfaring fra mange områder i organisationen. De første fem år som CTO med ansvaret for Skovs udviklingsaktiviteter efterfulgt af tre år bosat i Thailand med udvikling af Skovs aktiviteter i Asien.

De seneste fire år har Leo Østergaard haft det globale ansvar for virksomhedens markedsaktiviteter, og han har derfor et solidt kendskab til Skovs forretning, kunder og samarbejdspartnere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078