23948sdkhjf

Dansk inkubator-center præmieres af moderskibet

I det europæiske rumagentur ESA koordineres et stor netværk af inkubationscentre. ESA BIC Denmark er netop blevet præmieret for den bedste marketing blandt ved ESA Space Solutions årlige prisuddeling.

ESA BIC Denmark er det nyeste skud på stammen af inkubationscentre blandt de 21, der findes på tværs af Europa. Prisen for bedste marketing gives på baggrund af en samlet vurdering af marketingsaktiviteterne.

På grund af corona-pandemien har centrets marketingaktiviteter primært været digitale. Man har blandt andet satset på at markere sig på LinkedIn, hvor man på kort tid har opbygget en følgerskare på næsten 6000 interesserede.

Marketing-aktiviteterne har også givet pote i den forstand, at man nu har en håndfuld nye startups på vej ind i programmet. ESA BIC Denmark har allerede seks startups i sit inkubationsprogram.

Målsætningen for ESA BIC Denmark er at tilknytte 40 rumrelaterede startups i perioden 2020-2024. Der er etableret inkubationshubs i Aarhus, Aalborg og Lyngby.

ESA Business Incubator Centre Denmark ledes af Danmarks Tekniske Universitet DTU i samarbejde med blandt andre Uddannelses- og Forskningsministeriet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet.

ESA BIC Denmarks tilknyttede startups:

Copenhagen Trackers - udvikler GPS trackers

Ekofolio - Mission driven fintech virksomhed

QuadSat - Udvikler testsystemer til antenner

Sternula - Udvikler low-earth orbit satelitter

Upteko - Udvikler droneteknologi

Atla.ai - Analyse af date fra satellitter

Kilde: www.esabic.dk/Startups

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111