23948sdkhjf

Fynsk robotkomet fyrer hver fjerde medarbejder

For Blue Ocean Robotics, der er paraplyselskab for UVD Robots, GoBe Robots og PTR Robots, har de seneste år budt på høj vækst og mange nye medarbejdere.

Nu har den fynske virksomhed imidlertid sagt farvel til hver fjerde, svarende til godt 25-30 medarbejdere. Det skriver Fyens.dk.

Administrerende direktør Claus Risager skriver i en mail til Fyens.dk, at man ganske enkelt har skaleret virksomheden for hurtigt op.

- Ja, visse funktioner har været skaleret for meget op, og så er vi jo også blevet meget mere effektive, så en tilpasning var nødvendig. Når året er gået, er vores samlede organisation vokset med mere end 50 procent målt på medarbejdere, og vores salg er vokset omtrent 300 procent, så alt andet lige har 2020 været et fantastisk godt år for Blue Ocean Robotics, UVD Robots, GoBe Robots og PTR Robots, også selv om vi har været nødt til at lave en tilpasning af organisationen her efter sommeren, skriver Claus Risager til Fyens.dk.

Datterselskabet UVD Robots vandt for nyligt en ordre på 200 desinfektionsrobotter til EU. Claus Risager fastslår dog, at man har medarbejdere nok til at kunne levere ordren, trods fyringerne.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/succesfuldt-robotfirma-voksede-for-hurtigt-firmaet-bag-corona-robot-fyrer-hver-fjerde

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109