23948sdkhjf

Jysk vægt-producent indleder ejerskifte

CBH Vægte i Kolding har netop indledt et glidende ejerskifte, idet virksomhedens nuværende ejer og administrerende direktør, Johannes Holm, ønsker at trække sig tilbage inden for de næste fem år.

Planen er, at han gradvist vil overlade roret til Mikael Kristensen, som har købt sig ind i virksomheden fra 1. januar 2021.

Med Mikael Kristensen som medejer får CBH Vægte samtidig styrket de tekniske kompetencer, idet han har 35 års teknisk erfaring og viden fra industrisektoren.

Fra landbrugs- til industrivægte

Mikael Kristensen er uddannet elektriker og programmør og kommer fra en stilling som servicechef i Brade Group, der leverer service og vedligeholdelse af produktions- og distributionsudstyr. Det var et vellykket projekt mellem de to virksomheder, der blev startskuddet til samarbejdet mellem CBH Vægte og Mikael Kristensen.

Johannes Holm, som oprindeligt er uddannet landmand, købte CBH Vægte i 1998. På daværende tidspunkt solgte virksomheden primært vægte til landbruget. Siden er forretningen blevet udvidet til også at omfatte vægte til transport og industri – og industrivægte udgør i dag det største forretningsområde.

- Jeg er glad for, at vi er nået frem til en god plan for ejerskiftet, så virksomheden kan forsætte den positive udvikling, siger Johannes Holm i en pressemeddelelse.

Udvider med ny afdeling

For at sikre den bedst mulige overtagelse er Mikael Kristensen og Johannes Holm blevet enige om en længere indkøringsperiode, så Johannes Holm vil fortsat være en del af driften af CBH Vægte frem til januar 2025.

- Jeg har altid drømt om at blive selvstændig, og da jeg nu har rundet de 58 år, skulle det snart være. CBH Vægte ApS er en god og spændende virksomhed, som jeg glæder mig til at være med til at udvikle fremover, siger Mikael Kristensen.

CBH Vægte ligger i dag i Kolding, men virksomheden vil nu også få en afdeling i Slagelse. Det betyder, at de sjællandske kunder kan blive betjent hurtigere og nemmere.

Kundetilpassede løsninger fremfor standardløsninger 

Takket være Mikael Kristensens tekniske kompetencer vil CBH Vægte nu få mulighed for at tilbyde endnu flere kundetilpassede løsninger.

- Det er inden for dette område, vi kan gøre en stor forskel for vores kunder, slutter Johannes Holm.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063