23948sdkhjf

Amerikanske specialstyrker får dansk lyd i ørerne

Den danske headset og kommunikationsudstyrs-producent Invisio har netop offentliggjort en ny aftale på det amerikanske marked.

En ikke nærmere præsenteret "Special Forces Unit" i det amerikanske militær har netop tegnet sig for en handel hos Invisio. I meddelelsen fra Invisio fremgår det, at ordren har en værdi under 20 millioner svenske kroner, men, at den repræsenterer en stor strategisk værdi for Invisio, der er noteret på børsen i Stockholm.

- Vi er meget stolte over at blive udvalgt af en ny enhed i US Department of Defense. Det er en vigtig referencesejr for os, da resten af verden følger meget med i, hvilke løsninger amerikanske styrker bruger, siger Lars Højgård Hansen, CEO for Invisio.

I sidste uge fortalte Invisio, at man ikke forventede yderligere salg til en anden del af det amerikanske militær, US Marine Corps, da enheden havde genovervejet sine behov.

I 2019 blev Invisio udvalgt til programmet: "US Marine Corps Hearing Enhancement Program" og fik i den forbindelse en indledende ordre på 43 millioner svenske kroner. Invisio leverede det avancerede kommunikationsudstyr til US Marine Corps samme år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125