23948sdkhjf

Amerikanske specialstyrker får dansk lyd i ørerne

Den danske headset og kommunikationsudstyrs-producent Invisio har netop offentliggjort en ny aftale på det amerikanske marked.

En ikke nærmere præsenteret "Special Forces Unit" i det amerikanske militær har netop tegnet sig for en handel hos Invisio. I meddelelsen fra Invisio fremgår det, at ordren har en værdi under 20 millioner svenske kroner, men, at den repræsenterer en stor strategisk værdi for Invisio, der er noteret på børsen i Stockholm.

- Vi er meget stolte over at blive udvalgt af en ny enhed i US Department of Defense. Det er en vigtig referencesejr for os, da resten af verden følger meget med i, hvilke løsninger amerikanske styrker bruger, siger Lars Højgård Hansen, CEO for Invisio.

I sidste uge fortalte Invisio, at man ikke forventede yderligere salg til en anden del af det amerikanske militær, US Marine Corps, da enheden havde genovervejet sine behov.

I 2019 blev Invisio udvalgt til programmet: "US Marine Corps Hearing Enhancement Program" og fik i den forbindelse en indledende ordre på 43 millioner svenske kroner. Invisio leverede det avancerede kommunikationsudstyr til US Marine Corps samme år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078