23948sdkhjf

Sjællandsk lys-producent holder fast i væksten og vinder DI-pris

Modige investeringer i ny teknologi og imponerende vækst er blandt årsagerne til, at Ingemann Components vinder DI Roskilde/Køge Bugts Initiativpris 2020. Det fortæller DI Roskilde/Køge Bugt i en pressemeddelelse.

Ingemann Components er blandt Nordeuropas førende producenter af specialiserede løsninger inden for optisk belysning. Bjæverskov-virksomheden producerer specialiserede løsninger til belysningsindustrien.

I de senere år har man specialiseret virksomheden og investeret i ny avanceret teknologi og ansat højtuddannet personale inden for optiske løsninger til belysning. Det har resulteret i årlige vækstrater på mellem 12 og 18 procent.

Om Ingemann Components A/S

Ingemann Components A/S holder til i Bjæverskov ved Køge og beskæftiger 30 personer.

Grundlagt i 2002 af Birgit og Niels I. Møller, sidstnævnte er i dag bestyrelsesformand.

Direktør Dorthe Hillerup Vedsted har ansvar for den daglige ledelse sammen med salgsdirektør Jens Præstgård Møller.

Virksomheden producerer optiske løsninger til belysningsindustrien.

Har mere end 25 års erfaring inden for blændingskontrol.

Har aktuelt salgskontor i Tyskland, sourcingkontor i Shenzen, Kina og planlægger udvidelse til flere europæiske lande.

- Ingemann Components har taget et vigtigt strategisk valg om, at virksomhedens lønsomhed skal findes gennem investeringer i specialisering og know-how, siger siger Carsten K. Jensen, der er formand for DI Roskilde/Køge Bugt.

Det er et godt eksempel på, at en virksomhed fra vores lokalområde kan imødekomme kundernes behov via en dyb teknisk viden og forståelse for de nye tendenser i markedet, siger formand for DI Roskilde/Køge Bugt Carsten K. Jensen.

Da coronakrisen ramte Danmark i marts, formåede Ingemann Components hurtigt at samle alle relevante medarbejderressourcer og omlægge den ledige kapacitet for at producere ansigtsvisirer i plast til brug for sundhedssektoren. I dag leverer virksomheden stadig ansigtsvisirer, sideløbende med den daglige forretning, som beskytter borgere og medarbejdere i sundhedssektoren mod covid-19.

- Ingemann Components’ indsats under coronakrisen er et godt eksempel på, hvad man kan udrette, når administration, udvikling og produktion går hånd i hånd. Så opstår der nye innovative idéer, som kan løse aktuelle udfordringer, siger Carsten K. Jensen.

Ingemann Components har under coronakrisen holdt sin omsætning og har foretaget investeringer i bæredygtighed, marketing og online tilstedeværelse for at være rustet til en post-corona agenda.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.047