23948sdkhjf

WS Audiology ramt af hackerangreb: Det har gjort os stærkere

Den danske høreapparat-producent WS Audiology blev i slutningen af 2019 ramt af et malware-angreb, der rystede den unge fusionsvirksomhed. Det fortæller Børsen.

Det var dog blot dele af virksomheden, der blev ramt. Og det tabte terræn blev vundet tilbage.

- Vi var både hurtige og heldige. Det var en god træningsøvelse i krisehåndtering. Vi vidste det ikke på det tidspunkt, men da covid-19 ramte, var vi måske klar i højere grad end andre, siger Eric Bernard, der er CEO for WS Audiology, til Børsen.

Hvad er Malware?

Malware er skadelig software. Betegnelsen er en sammentrækning af de engelske ord malicious software (på dansk: "ondsindet programkode").

Det bruges som en fællesbetegnelse for en række kategorier af computerprogrammer, der gør skadelige eller uønskede ting på de computere, de kører på.

Kilde: Wikipedia

WS Audiology, der er verdens tredjestørste høreapparatproducent.

Virksomheden opstod i en fusion i 2019 og sagde i 2020 farvel til 52 ansatte i Danmark - 31 direkte som følge af corona, og de resterende som følge af effektivisering efter fusionen til WS Audiology, som også har betydet lukning af kontoret i Odense.

I det seneste regnskabsår, der løb fra oktober 2019 til udgangen af september 2020, omsatte WS Audiology for omkring 13 milliarder kroner. 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.047