23948sdkhjf

Grundfos henter Novo-profil til holding-bestyrelse

Bestyrelsen for Grundfos Holding udvider antallet af medlemmer til seks i bestyrelsen, fordi man ønsker at styrke kompetencerne.

På en ekstraordinær generalforsamling d. 28. januar er Henrik Wulff, Executive Vice President, Product Supply, Quality & IT ved Novo Nordisk valgt som bestyrelsesmedlem efter indstilling fra bestyrelsen.

- Vi er sikre på at Grundfos vil have stor gavn af Henrik Wulffs kompetencer og erfaringer, og vi er derfor utroligt glade for, at Henrik indtræder i bestyrelsen. Jeg ser personligt meget frem til samarbejdet, udtaler bestyrelsesformand for Grundfos Holding Jens Moberg.

Træder ud efter to år

På den ekstraordinære generalforsamling blev det også meddelt, at bestyrelsesmedlem Natalie Knight har ønsket at træde ud af koncernbestyrelsen, for at fokusere på sit nye job som CFO hos detailkoncernen Ahold Delhaize.

Natalie Knight er derfor udtrådt efter to års nært og godt samarbejde.

- Vi har været meget glade for vores samarbejde med Natalie Knight og de kompetencer, hun har bidraget med. Der er nu sat en proces i gang for at finde en ny profil, der kan fuldende den sammensætning, vi ønsker at have i bestyrelsen, udtaler Jens Moberg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.113