23948sdkhjf

Wikifactory flytter hovedkvarteret fra Hong Kong til København

Den globale virksomhed Wikifactory flytter fra Hong Kong til København.

Det fortæller folkene bag den sociale platform til udvikling og produktion af fysiske produkter  i en pressemeddelelse onsdag morgen.

Flytningen kommer blandt andet som reaktion på handelskrigen mellem Kina og USA. Her vurderer virksomheden, at en placering i København vil anses som relativt neutral fra begge parter.

Men også potentialet i at komme tæt på den danske innovationskraft, herunder eksempelvis det sprudlende robotmiljø, MADE Manufacturing Academy of Denmark og Soundhub, lægger til grund for beslutningen.

- Efter mere end to årtier i henholdsvis Kina, UK og Frankrig er jeg begejstret for at tage vores virksomhed tilbage til mit hjemland. Ikke kun som en stolt dansker, men fordi mine medstiftere er helt overbeviste om de objektive fordele ved en etablering i Danmark, siger Nicolai Peitersen, medstifter og bestyrelsesformand for Wikifactory.

- Allerede tilbage i 2019 da vi blev inviteret til at være værter for vores 'Internet of Production' topmøde ved den årlige TechFestival i København, vidste vi, at vores forretningsværdier og Danmark passede til hinanden, siger Nicolai Peitersen.

Wikifactory er en tech startup, der er aktiv i mere end 190 lande med mere end 80.000 aktive medlemmer.

Platformen udgøres af et fælles og integreret, online arbejdsrum, hvor målet er at udvikle fysiske produkter i samarbejde. Visionen er at skabe global innovation af fremtidens produkter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062