23948sdkhjf

Fynsk belysningsleverandør køber op

Belysningsleverandøren Teamtronic fra Odense har opkøbt og indlemmer nu Open Light Danmark, der har base i Middelfart. Det oplyser Teamtronic i en pressemeddelelse.

Open Light Danmarks produktserie og brand er et stærkt supplement til Teamtronics produktportefølje, lyder det fra Teamtronic.

- Vi samler en masse stærke kompetencer og mange års erfaring, der tilsammen styrker vores organisation og giver os mulighed for at opnå nye stærke tiltag og yderligere udvikling, siger Poul Nellemose, administrerende direktør for Teamtronic.

- Vores produktsortiment bliver i den grad styrket hvad angår linjebelysning. De produkter som Open Light Danmark gennem årene har udviklet og specialiseret sig i, er et nicheområde, som tilføjer stor værdi for Teamtronic, siger direktøren.

Teamtronic har 30 år på bagen som belysningsleverandør, udvikler og producent. Særligt erfaring med udvikling og produktion af LED armaturer til både indendørs- og udendørsbelysning. 

Begge parter opnår fordele

Open Light Danmark udvikler og producerer specialdesignede linjearmaturer til belysningsprojekter. I tæt samarbejde med arkitekter og ingeniører har Open Light Danmark udviklet og produceret linjebelysning til alle typer nedhængte loftsystemer. 

Hos Open Light Danmark og Teamtronic ser man ikke kun overtagelsen som en fordel for virksomhederne selv, men også som værende særdeles attraktivt for samarbejdspartnere og kunder.  

- Der er tale om et perfekt match mellem Open Light Danmark og Teamtronic. Begge virksomheder drives af en stor passion, viden og ikke mindst erfaring inden for belysning. Vi tilfører hinanden de styrker, som vi hver især ikke før har haft. Vi opnår på den måde en større fleksibilitet og know-how, som i den grad kommer både Open Light Danmark og Teamtronics samarbejdspartnere og kunder til gode, fortæller Jan Klinge og Søren Topp, der har afgivet ejerskabet af Open Light Danmark.

Open Light Danmarks brand og produktserier fortsætter uændret, og hverken kunder eller medarbejdere kommer til at opleve nævneværdige ændringer i dagligdagen.

Produktionen af Open Light Danmark forventes dog at flytte til Odense inden for de næste seks måneder, så al produktion bliver samlet under samme tag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078