23948sdkhjf

Skanderborg-virksomhed køber teknikvirksomhed

Et perfekt match. Sådan beskriver parterne det faktum, at Kibo Sikring A/S køber Nokas Teknik A/S.

Kibo Sikring A/S har indgået en aftale med Nokas Værdihåndtering vedrørende køb af Nokas og overtagelsen har virkning dags dato 8. februar 2021.

Med opkøbet vil man fremtidssikre og styrke begge virksomheder, idet Nokas Værdihåndtering og Kibo samtidigt indgår en længerevarende samarbejdsaftale

- Synergierne mellem Nokas Teknik og Kibo Sikring vil styrke begge parter og ikke mindst de
ydelser, vi sammen kan levere til vores kunder. Jeg ser virkelig frem til at få Nokas Teknik med ombord i Kibo Sikring, siger Lars Kramer, der er administrerende direktør i Kibo Sikring.

- Nokas tilfører Kibo Sikring yderligere ekspertise inden for sikkerhedsområdet, som vil understøtte vores forretning rigtig godt, og jeg forventer, at vi relativt hurtigt kan integrere de to organisationer, siger direktøren.

Hos Nokas er man enige om værdien af overtagelsen.
- 'Det er et perfekt match. Det er en optimal løsning for Nokas og for vores kunder, fordi vi nu kan tilbyde flere løsninger. Samtidigt får vores medarbejdere større mulighed for at udvikle og dygtiggøre sig, når de rykker ind i den nye organisation, der har en bredere palette af ydelser og færdigheder, siger Anders Gaba, der er administrerende direktør for Nokas Værdihåndtering, samt konstitueret direktør for Nokas Teknik A/S

Kibo Sikring projekterer, installerer og servicerer små og store løsninger inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning, samt mobilsikring. Virksomheden dækker hele landet og beskæftiger 130 ansatte fordelt på fire regionsopdelte afdelinger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063