23948sdkhjf

Waturu får styr på bestyrelse og revisor

På en ekstraordinær generalforsamling lørdag fik greentechvirksomheden Waturu en helt ny bestyrelse på plads. Samtidig blev der også valgt en ny revisor. 

Det oplyser Waturu i en selskabsmeddelelse. 

Den nye bestyrelse består nu af formand Lasse Ranlev, Andreas Bruus samt stifter og ejer af Waturu Toke Reedtz.

- Jeg er glad for at bestyrelsen i Waturu, har vist mig den tillid at jeg nu påtager mig formandsposten iselskabet. Jeg ser frem til at bidrage med mine erfaringer indenfor effektivisering af produktion og jeg kender til teknologien og dens muligheder, siger nyvalgt formand Lasse Ranlev i selskabsmeddelelsen.

Samtidig har Waturu fået 2+Revision som revisor.

Valget af ny bestyrelse og revisor kommer efter flere måneder, hvor bestyrelsesmedlemmer, revisionsfirmaet Beierholm samt certified advisor Tofte & Co. har forladt Waturu. 

Ifølge Børsen mangler selskabet nu blot en certified advisor til at tage over efter Tofte & Co.  Waturu har tidligere fået dispensation af Nasdaq til at finde en. Det skal ske inden 8. febraur 2021 – altså i dag. 

Den nye bestyrelses besluttede på lørdagens ekstraorinære generalforsamling at afholde ordinær generalforsamling den 23. april 2021, hvor der skal opstilles to nye bestyrelsesmedlemmer. Toke Reedtz vil fratræde bestyrelsen ved samme lejlighed.

Al handel med Waturus aktier er fortsat suspenderet, da Nasdaq First North undersøger om virksomheden handler i overensstemmelse med børsens regler.

Suspenderingen trådte i kraft 23. december 2020.

(Forsidefoto: Waturu)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078