23948sdkhjf

M-tec splittes op i to

Den nordjyske elektronikvirksomhed tager nu konsekvensen af en stigende omsætning og deler sig selv i to med en oprustning på medarbejdersiden til følge.
Pandrup-virksomheden M-tec deles nu op i to forskellige virksomheder, som samtidig øger det samlede antal medarbejdere fra 40 til 50.

- Den positive udvikling medfører, at vi deler virksomhedens kerne-arbejdsområder i to selskaber, nemlig elektronik- og mekanik-produktionen under M-tec Produktion A/S og flådestyringsprodukter under Trackunit A/S, fortæller direktørerne Svend Mousten Hansen og Jesper Fjeldsø til Nordjyske.

Omsætningen steg fra 2010 til 2011 med 30 procent og med en forventning om yderligere vækst, skal de fysiske rammer også udbygges.

- Vi udvider i øjeblikket produktionsarealet med 50 procent, og vi forventer, at antallet af medarbejdere i år vil stige fra 40 til 50, forklarer Jesper Fjeldsø.

M-tec, som blev etableret i 1998 som underleverandør indenfor elektronikproduktion og fremstilling af mekaniske specialløsninger til industrien, har især haft succes med at satse på eksport til ikke bare Europa men også Mellemøsten.

De to nye selskaber ejes af M-tec Holding Pandrup ApS med de to direktører ved roret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079