23948sdkhjf

Lige på falderebet: Waturu finder ny certified advisor

I løbet af de seneste måneder er bestyrelsesmedlemmer, revisor og certified advisor strømmet væk fra Waturu. Og før jul suspenderede Nasdaq First North al handel med Waturus aktier. 

I lørdags lykkedes det dog for Toke Reedtz at få en bestyrelse og en revisor på plads. 

Og nu er det lykkedes at indgå en aftale med den ny certified advisor. Og det var lige på falderebet, da Nasdaq First North havde givet selskabet til lige nøjagtig i dag til at få den del på plads. 

Ny certified advisor er CDI-Global og designated contact person bliver Per Vestergaard Andersen, der er CEO i CDI-Global. 

- Den karakteregenskab, som jeg fra mit arbejdsliv oftest har hørt udtrykt om mig, er integritet, og med det udgangspunkt ser jeg frem til at blive CA for Waturu, og vil, som det uafhængige mellemled mellem Waturu og dets investorer, medvirke til – så meget som det er mig muligt – at sikre en tydelig, korrekt og rettidig kommunikation fra Waturu til dets investorer, overholdelse af alle børs- og oplysningsmæssige forpligtelser på First North Nasdaq samt genoprettelse af den tillid mellem Waturu og dets investorer, som bestod på IPO-tidspunktet, siger Per Vestergaard i en selskabsmeddelelse.

Per Vestergaard vil løbende være i tæt dialog med Waturus direktion og bestyrelse, og vil bl.a. deltage som observatør på Waturus bestyrelsesmøder.  

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.046