23948sdkhjf

Rum-leverandør henter ny vækstkapital i aktieemission

Rovsing, der er leverandør til rumfartsindustrien, har afsluttet en ny aktieemission, der skal give virksomheden ny kapital til vækst.

Rovsing har med den seneste tegning hentet 1,6 millioner kroner. Det offentliggør Skovlunde-virksomheden i en selskabsmeddelelse.

Rovsing A/S fremlagde i forbindelse med offentliggørelsen af halvårsregnskabet tidligere på ugen også en aktieemission, som skulle give virksomheden op til seks millioner kroner, som skal øremærkes til yderligere vækst.

- Den nye kapital skal bruges på at styrke organisationen, samt at øge vores lagerbeholdning. Space-markedet er i vækst, og det gør, at vi skal kunne levere hurtigere, sagde CEO Hjalti Pall Thorvardarson ved den lejlighed.

I halvårsregnskabet kunne man se, at Rovsing for første gang i mange år kunne vise overskud på driften. Omsætningen er på halvåret oppe med 32 procent, mens man leverede cirka en million på driften.

I det seneste årsregnskab 19/20 lød det samlede tab på 6,8 millioner kroner. I de seneste fem regnskabsår har man samlet set tabt 34 millioner kroner.

Baseret på præstationen i første halvår, så har Rovsing A/S øget forventningerne til året til en omsætning imellem 27-29 millioner kroner og et driftsresultat i spændet 2,5-3,5 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078