23948sdkhjf

Wirtek holder kursen mod de 100 millioner

Aalborg-baserede Wirtek vækster 19 procent på omsætningen og lander for 2020 på 27,6 millioner. Dermed holder den organiske vækst indtil videre kursen for målsætningen om at ramme 100 millioner kroner i 2025.

I 2020 blev Wirtek også væsentlig bedre til at tjene penge på anstrengelserne. Driftsresultatet (EBITDA) blev løftet fra 1,79 millioner kroner til 3,22 millioner kroner. 

- Wirtek har haft en stærk performance i 2020, hvor vi på trods af COVID-19 pandemien løftede omsætningen med 19 procent og driftsresultatet med hele 80 procent. Vi har et meget effektivt workflow hos Wirtek og nogle utroligt dygtige medarbejdere, og det er altafgørende i IT-outsourcing industrien, siger Michael Aaen, der er CEO for Wirtek.

Opkøb på bedding

I indeværende år forventer Wirtek en organisk vækst i spændet 14-20 procent. Og holder man den kurve også i de kommende år frem mod 2025, så når man ikke målsætningen om de 100 millioner.

Så derfor skal opkøb med ind i ligningen. Wirtek er da også netop nu i due diligence proces for muligvis at overtage en anden IT-virksomhed med 40 medarbejdere. Og det bliver næppe den sidste.

- Med vores nye Accelerate25-strategi forventer vi at løfte baren yderligere til en gennemsnitlig årlig vækst på 30 procent over de næste fem år. 2020 har været et fantastisk år for Wirtek, og med de igangværende forhandlinger om køb af en spændende vækstvirksomhed tegner 2021 også til at blive et begivenhedsrigt år, siger Michael Aaen.

Wirtek: Strategiske pejlemærker

• En acceleration af væksten både organisk og via tilkøb
• En styrkelse af de internationale salgsaktiviteter i Nordvesteuropa
• En styrkelse af leveranceorganisationen med de rigtige kompetencer
• En fortsat positionering af Wirtek som ”Best-in-class workplace”

Wirtek, der er børsnoteret på Nasdaqs First North, hjælper virksomheder med at udvikle softwareløsninger og elektroniske produkter.

Virksomheden har tre udviklings- og testcentre i Rumænien, hvor virksomheden beskæftiger lige omkring 100 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.047