23948sdkhjf

Pandemien satte ikke en stopper for Kamstrup i 2020

Teknologivirksomheden Kamstrup kom godt igennem et år præget af usikkerhed forårsaget af COVID-19-pandemien. Med en 2020-omsætning på 2,3 milliarder kroner, hvilket er tæt på samme niveau som året forinden, samt et resultat før skat på 166 millioner, leverede Kamstrup et tilfredsstillende årsresultat.

- Jeg er meget tilfreds med det resultat, som Kamstrup leverede i 2020. I lyset af den globale pandemi formåede vi at tilpasse og transformere os og derigennem skabe et godt resultat. Det er et stærkere Kamstrup, der kommer ud på den anden side af COVID-19-krisen. Vi fortsatte med at levere til vores kunder samtidig med, at vi passede på vores medarbejdere. Det har været vores første prioritet, udtaler Kim Lehmann, CEO i Kamstrup i en pressemeddelelse.

Holdt hjulene i gang

I andet og tredje kvartal af året oplevede Kamstrup i nogle måneder en ordrenedgang på op til 60% som en direkte konsekvens af COVID-19. Kamstrup formåede dog at undgå et potentielt stort tilbageslag.

- Vi formåede at holde hjulene i gang takket være kunder, partnere og kolleger, som gjorde hele forskellen, siger Kim Lehmann.

Kamstrup fortsatte med at ekspandere i nye markeder igennem 24 datterselskaber og et stigende antal kanalpartnere, og Kamstrup sælger nu sine løsninger i mere end 90 lande.

Med afsæt i ovenstående bedrifter og set i lyset af COVID-19 endte omsætningen i 2020 på et tilfredsstillende niveau, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Gennem de seneste år har Kamstrup udvidet sin forretning internationalt. Den årlige ordreindgang er vokset fra 1,6 milliarder i 2017 til 2,4 milliarder i 2020. Det er en vækst på 50 procent over de seneste tre år, mens ordreindgangen i 2020 voksede med 7 procent i forhold til 2019.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078