23948sdkhjf

Semtech-profiler præsenteres som keynotes til EOT

Amerikanske Semtech sender Senior Director Richard Lansdowne og Senior Product Manager Carlo Tinella til Danmark som keynote-speakers i forbindelse med "The Things Conference on Tour", der er en del af EOT 2021.

- Det er virkeligt et scoop, at vi har fået "The Things Conference on Tour" til EOT - og at Semtech så tilmed vælger at sende to af deres helt store profiler til Danmark, det er vi meget beærede over, fortæller Søren Manicus, medstifter af Indesmatech. Han er også en del af udviklingsgruppen bag EOT. 

Verdens største LoRaWAN-konference, "The Things Conference on Tour", har tidligere besøgt både Slovenien, England, Indien og Australien, men 31. august-2. september er turen kommet til Danmark og Herning. LoRaWAN-konferencen bliver en del af EOT - Electronics of Tomorrow, som finder sted i MCH Messecenter Herning 31. august-2. september 2021. Her vil førende eksperter give et dybdegående indblik i LoRaWAN-teknologiens potentialer gennem både udstilling, taler og workshops.

EOT 2021 arrangeres af MCH i samarbejde med branchen og organisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital, mens "The Things Conference On Tour" arrangeres i samarbejde med Indesmatech, Aarhus Universitet og ITU (IT University of Copenhagen).

- EOT er i forvejen unik med sin kombination af konferencer, udstilling, workshops og networking, men med tilføjelsen af "The Things Conference on Tour" giver det nu en mulighed for at få mere uddybende teknologisk og kommerciel indsigt i udviklingen af LoRaWAN-standarden, som på verdensplan er i markant vækst i disse år, siger Søren Manicus.

Den seneste udgave af "The Things Conference" blev afholdt online i uge 4, og konferencen i Herning bliver dermed årets første mulighed for at opleve indlægsholderne fysisk - under forudsætning af de til den tid gældende rejserestriktioner.

LoRaWAN er en forkortelse for "Long Range Wide Area Network". Det vil sige et IoT-netværk med lang rækkevidde baseret på teknologien LoRa.

LoRaWAN er en langtrækkende global netværksstandard, der benyttes i mange IoT-netværk verden over. Det er rygraden i en bred vifte af IoT-apps inden for monitorering og styring af bl.a. energi, overvågning, optimering, miljøkontrol, økosystemer og infrastruktur.

LoRaWAN benyttes i stort omfang i Danmark både til offentlige (kommunale) og private IoT-løsninger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079