23948sdkhjf

Bestyrelsesformand forlader Thrane & Thrane

Waldemar Schmidt forlader posten som bestyrelsesformand i Thrane & Thrane med øjeblikkelig virkning.
Waldemar Schmidt – der i mere end 10 år har siddet i spidsen for bestyrelsen hos Thrane & Thrane – har forladt virksomheden med øjeblikkelig virkning.

Det meddeler Thrane & Thrane i en pressemeddelelse, hvor advokat Morten Eldrup-Jørgensen samtidig udpeges som ny bestyrelsesformand, mens Co-CEO i SAP AG, Jim Hagemann Snabe, er valgt som næstformand for bestyrelsen.

- Waldemar Schmidt har været medlem af Thrane & Thrane A/S' bestyrelse og formand siden september 2000. Med udgangspunkt i sin store ledelseserfaring fra både danske og udenlandske selskaber har Waldemar Schmidt ledet bestyrelsen særdeles kompetent og dermed ydet en stor og værdifuld indsats for selskabet. Bestyrelsen takker Waldemar Schmidt for denne indsats, lyder det i pressemeddelelsen.

Læs også: Thrane-bestyrelsesformand smækker med døren

Her fastslår bestyrelsen også, at ændringerne i bestyrelsen ikke får betydning for det igangværende strategiske review af selskabet.

- Bestyrelsen har i forbindelse med det strategiske review engageret et internationalt anerkendt konsulentfirma til at bistå ved arbejdet, som blandt andet omfatter en analyse af markedet og vurdering af de bedste strategiske alternativer for selskabet, herunder en vækststrategi for selskabets nuværende forretning samt mulige synergier med andre virksomheder. Bestyrelsen har sat kontakten til potentielle købere af selskabet i bero, indtil konklusionerne af det strategiske review foreligger, så bestyrelsen har det bedst mulige grundlag for at bedømme selskabets værdier og på dette grundlag kan træffe beslutning om den bedst mulige varetagelse af aktionærernes og de øvrige stakeholders interesser.

Bestyrelsen forventer fortsat at oplyse om resultatet af det strategiske review senest 14. maj 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078