23948sdkhjf

Dansk audio-producent styrer mod konkurs

Den danske audioproducent Nomads Audio er på vej mod konkurs. Skifteretten i Aarhus tog i slutningen af sidste uge selskabet under konkursbehandling efter begæring dateret 7. maj.

Kurator Flemming Jensen fra Advokatfirmaet Flemming Jensen i Herning fortæller til Electronic Supply, at konkursbegæringen kom fra virksomhedens bank.

- Det er en relativt udramatisk konkurs forstået på den måde, at banken, ejerne og jeg har en god og åben dialog, fortæller Flemming Jensen, der er i gang med at danne sig et overblik over aktiverne i selskabet.

- Der er et varelager med værdier, og så er der nogle immaterieller rettigheder, som jeg skal have et overblik over. Der er interesserede købere på banen, og vi går efter at sælge virksomheden samlet, fortæller Flemming Jensen.

Nomads Audio Aps blev etableret i Aarhus i 2018 af iværksætterduoen Ruben Fog-Fredsgaard og Kenneth Melchoff Bahnsen. Virksomheden har designet og solgt bluetooth-højttalere og hovedtelefoner.

- Jeg forventer ikke, at det bliver en sag med massive tab for mange simple kredittorer. Banken får selvfølgelig et tab, men samlet set vil der ikke være tab for kreditorerne, der kommer op i syv cifre, fortæller kuratoren, der venter, at der kan være en afklaring på virksomhedens skæbne inden for et par uger.

Driften af virksomheden opretholdes i perioden, så en eventuel køber vil kunne fortsætte forretningen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078