23948sdkhjf

Lys-producent skifter direktøren ud

Den børsnoterede Lyngby-virksomhed LED iBond har sagt farvel til sin hidtidige CEO Rolf H. Sprunk-Jansen. Det fortæller virksomheden i en selskabsmeddelelse.

- Rolf H. Sprunk-Jansen har spillet en helt central rolle for LED iBonds transformation fra teknologi-startup til børsnoteret vækstselskab med en stærk portefølje af innovative lys- og dataløsninger. På vegne af bestyrelse og aktionærer vil jeg takke Rolf for en meget stor indsats, der har været med til at sikre selskabet den position, vi har i dag, siger Bjarne Henning Jensen, bestyrelsesformand for LED iBond.

Den nu tidligere direktør takker af med disse ord:

- Det har været en fornøjelse at lede LED iBond hertil, og jeg er stolt over de resultater, vi har opnået. Jeg respekterer og støtter bestyrelsens beslutning om at lægge eksekveringen af LED iBonds internationale vækststrategi i hænderne på Pia, som har solid erfaring med international forretningsudvikling. Som aktionær ønsker jeg LED iBond alt det bedste på sin internationale vækstvej, siger Rolf H. Sprunk-Jansen.

Ny på posten er Pia Stangerup, der indtil nu har fungeret som CCO i virksomheden. Hun beskrives som en erfaren kommerciel leder med internationalt fokus. Hendes karriere omfatter blandt andet to år som Vice President og Business Unit Manager hos Phase One og syv år som Senior Director of International Sales & Marketing hos Demant.

- Jeg er glad for, at Pia Stangerup har takket ja til udfordringen som LED iBond’s fremtidige CEO. Jeg er sikker på, at hun med sin årelange erfaring med international forretningsudvikling er den rette til at føre LED iBond’s internationaliseringsstrategi ud i livet, siger Bjarne Henning Jensen om den nye CEO.

LED iBond har i de senere år markeret sig som en international vækstvirksomhed og strategien sigter da også mod vækst uden for landets grænser. LED iBond blev noteret på Nasdaqs First North i 2020 og fik en forrygende start på børsen. Hele 11 gange er virksomhedens aktieudbud blevet overtegnet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.048