23948sdkhjf

KK Group køber vibrationsspecialist

KK Group, der er moderselskab til KK Wind Solutions, har købt PCH Engineering fra den nuværende majoritetsejer Erhvervsinvest III K/S.

PCH Engineering er specialiseret i udvikling, produktion og salg af vibrationsmonitorer til realtidsovervågning af strukturer og maskiner.

Kunderne er store, globale blue chip OEM-producenter i vindmølle- og maskinindustrien. Mere end 80 procent af omsætningen er eksport.

Inden for vindmølleindustrien bruges teknologien blandt andet til overvågning af tårne, vinger, naceller, lejer og gear.

- PCH Engineering er en stærk virksomhed med en imponerende produktplatform, og deres dybe kompetencer inden for vibrationsovervågning er uden sidestykke i vores branche, udtaler Chlinton A. Nielsen, administrerende direktør, KK Wind Solutions.

Sune Lilbæk, administrerende direktør hos PCH Engineering, ser frem til at blive en del af KK Group:

- Jeg ser frem til at fortsætte den positive udvikling af PCH Engineering A/S. Vi forventer sammen med KK Group at satse på yderligere udvikling af såvel produktprogrammet som nye og udvalgte markedssegmenter med afsæt i vores nyudviklede monitor-platform. PCH har i Erhvervsinvest haft en ejer, der har sikret overgangen fra ejerledet virksomhed samt fortsat investeringerne i udvikling og kommercialisering af produktporteføljen. Jeg er overbevist om, at KK Group i samarbejde med vores kompetente medarbejdere vil være i stand til at fortsætte den positive udvikling fremadrettet, siger han.

PCH Engineering blev grundlagt i 1989 af Carsten Holm, som fik Leif Schaap som partner i 1999. Aktiemajoriteten blev i 2015 overtaget af Erhvervsinvest. PCH Engineering har 25 medarbejdere, og udover det danske hovedkvarter i Hørsholm har man også kontor i Kina. Kundelisten tæller blandt andet vindmølleproducenter som GE, Siemens Gamesa, Nordex Acciona, Envision, Goldwind og Sany.

I 2020 havde selskabet et bruttoresultat på 62,3 millioner kroner og et overskud før skat på 40,5 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093